Antena 3 CNN Actualitate Descoperire şocantă. Un picior uman a fost găsit pe acoperişul unui bloc

Descoperire şocantă. Un picior uman a fost găsit pe acoperişul unui bloc

Descoperire şocantă. Un picior uman a fost găsit pe acoperişul unui bloc
12 Iun 2012   •   14:57

Descoperire şoc în Zalău, unde un bărbat care s-a urcat pe acoperişul blocului pentru că avea nişte probleme cu izolaţia a descoperit un picior de om, aproape mumificat. Oamenii legii susţin că acesta ar putea fi al unei femei care a murit în urma unui accident petrecut în septembrie 2011, când a fost lovită de o maşină. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

"Un picior uman aproape mumificat a fost găsit astăzi pe acoperişul unui bloc din Zalău, de către un locatar care urcase pe acoperiş din cauză că avea probleme cu izolaţia. Cetăţeanul a anunţat cazul la 112, iar IPJ Sălaj a început cercetări pentru stabilirea provenienţei piciorului şi a modului în care a ajuns pe acoperişul respectiv. Piciorul este tăiat sub genunchi. Pentru mai multe date, a fost dus la Institutul de Medicină Legală, de unde aşteptăm concluziile medicilor legişti", a spus Dumuţa.
   
Există probabilitatea ca piciorul să fie al unei femei care a fost accidentată mortal, în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2011, în Zalău,  în timp ce traversa un bulevard prin apropierea unei treceri de pietoni.
   
Impactul a fost atât de puternic încât femeia a murit pe loc, fiindu-i retezate ambele picioare, din care unul a fost găsit într-un tufiş dintr-un spaţiu verde, în timp ce al doilea picior nu a fost găsit.

×
Subiecte în articol: acoperis bloc Zalau ancheta
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close