Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Cele mai puternice filierele străine din România

Descoperiți. Cele mai puternice filierele străine din România

Descoperiți. Cele mai puternice filierele străine din România
30 Mar 2019   •   23:18

Andreea Sava a vorbilt la emisiunea ”Descoperiți” despre cele mai puternice filiere străine din România.

Disperată că va ajunge la închisoare, Elena Udrea nu a făcut decât să descrie mecanismul de funcționare a sistemului din mandatele lui Traian Băsescu de control al economiei și implicit al fluxurilor de sute de milioane sau miliarde de euro.

De fapt, a confirmat ceea ce o parte a presei descrisese timp de zece ani. Un mecanism destul de simplu de altfel în esență și cinismul funcționării lui. Afaceriști-paravan români, plasați în poziții cheie în diverse poziții cheie în diverse domenii, ca parteneri în toate afacerile care contează inclusiv pentru străini funcționând și ca intermediari cu sistemul, sistem pregătit să intervină în piață atunci când interesele o cereau.

În exemplul de față, afaceristul român ce făcea potecă la SRI era Dorin Cocoș, iar piața cerealelor și milionarii străini cu dosare reprezintă doar un model de domeniu de interes pentru gruparea Coldea-Maior.

Dezvăluirile din ultimii ani au devoalat un puzzle de filiere străine dublate de oameni de afaceri români în toate domeniile importante, în care se învârte grosul banilor din economie, inclusiv cele strategice. Desigur, era nelipsit câte un ofițer sau fost ofițer de Servicii.

Detalii incredibile în materialul de mai jos.

 

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava România
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close