Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Organizații secrete cu interese uriașe în România

Descoperiți. Organizații secrete cu interese uriașe în România

Descoperiți. Organizații secrete cu interese uriașe în România
26 Ian 2019   •   23:21

Andreea Sava a prezentat, sâmbătă, la ”Descoperiți”, o serie de evenimente care aparent nu au nimic în comun, însă în realitate există tipare care au fost aplicate de fiecare dată.

Întoarcerea votului covârșitor la referendumul din 2012 pentru demiterea lui Traian Băsescu, ruperea subită și neexplicată rațional nici până astăzi a USL, urmată de mutarea PNL din familia europeană ALDE în cea a popularilor europeni, în timpul acestor evenimente mulți trăind senzația că pe Crin Antonescu l-a înlocuit cineva cu o clonă.

Revenirea spectaculoasă și care a sfidat orice logică statistică a lui Klaus Iohannis în turul al doilea al prezidențialelo, demisiile la fel de inexplicabile ale lui Victor Ponta de la conducerea PSD și din fruntea Guvernului, protestele bruște de imediat după ce PSD și ALDE câștigaseră alegerile cu un scor istoric, schimbarea la față a lui Grindeanu care a adus coaliția în situația de neimaginat de a-și demite prin moțiune de cenzură propriul guvern, mobilizarea fără precedent împotriva jandarmeriei după protestul din 10 august 2018, deși în alte țări democratice se intervenise mult mai în forță pentru lucruri cu mult mai puțin grave în comparație cu încercarea de intrare în Guvern sau atacarea jandarmilor cu pietre și pungi cu excremente.

Sunt doar câteva dintre evenimentele din istoria noastră recentă care i-au făcut pe mulți români să se întrebe: ce naiba se întâmplă? Desigur că în multe s-a bănuit implicarea serviciilor de informații, însă magnitudinea și modul bizar de desfășurare te fac să spui că totuși a fost mult mai mult de atât. Că trebuie să fie ceva sau cineva mult mai puternic la mijloc. Dacă în unele din aceste cazuri mai poate fi înghițită explicația mobilizării populației prin simpla însuflețire a căutării binelui pentru viitorul țării, rămâi paf când se creează impresia că populația sare să apere corporațiile, de pildă, în detrimentul propriilor interese.

Cel mai recent exemplu: mobilizarea fantastică pentru apărarea băncilor în scandalul taxei pe lăcomie. Nimeni nu pare interesat de acuzațiile că ROBOR-ul și cursul euro ar fi manipulate în așa fel încât băncile să câștige pe spinarea omului simplu și pentru a pune presiune pe autorități. Aici n-ai cum să nu-ți pui întrebări, fiindcă oculta financiară mondială este, la ora actuală, îndrăznim să spunem, cea mai puternică de pe planetă.

Veți vedea cum Președinți dintre cei mai puternici au fost înfrânți de aceasta. Și nu vă gândiți că România este prea mică pentru a prezenta interes pentru acești coloși care controlează finanțele planetei și care vor să manipuleze Guverne pentru a crea o uriașă piață mondială pe care s-o aibă la degetul mic. Capi ai celor mai importante societăți, să le zicem discrete nu secrete, la nivel mondial, nu doar că au fost interesați de România, ba chiar au venit personal aici. Iar importante figuri din statul român sunt membri de vază în aceste societăți.

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava Klaus Iohannis
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close