Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Răzvan Ciobanu, mărturie bombă despre consumul de droguri

Descoperiți. Răzvan Ciobanu, mărturie bombă despre consumul de droguri

Descoperiți. Răzvan Ciobanu, mărturie bombă despre consumul de droguri
04 Mai 2019   •   23:56

Răzvan Ciobanu a intrat în atenția presei în povestea cu drogurile în urmă cu 11 ani. În 2009, creatorul de modă a recunoscut public faptul că era consumator de cocaină. A intrat din nou în atenția autorităților anul trecut. 

Designerul a povestit că nicio autoritate nu l-a întrebat vreodată dacă se droghează. 

„Când s-a întâmplat povestea cu DIICOT, am fost foarte șocat. Sunt suspect că aș fi deținut și consumat droguri de risc și mare risc. Eu nu am fumat niciodată, lucrul celălalt face parte din trecutul meu, dintr-o poveste de acum 10 ani, când mi-am învățat lecțiile. Nu cunosc niciun om din cei care au declarat că mi-au vândut astfel de lucruri, nu am bătut niciodată cu ei, nu am cumpărat niciodată nici măcar o pereche de șosete de la ei, cu atât mai puțin ceva ilegal. Mă afectează foarte tare acest subiect. Eu acum pot să dovedesc cu seturi de analize pe care le pot face din două în două zile, din oră în oră. Oamenii vor alege întotdeauna să creadă partea rea a poveștii. Mi se pare nedrept să trec din nou prin această situație”, a povestit Răzvan Ciobanu într-o emisiune, în 2018. 

„Nu am fost nicio secundă întrebat dacă mă droghez. Când au venit jandarmii, domnul procuror nu avea nici măcar numerele de telefon ale celorlalți suspecți, mi le-au cerut mie”. 

Andreea Sava a prezentat în exclusivitate la emisiunea "Descoperiți" datele dosarului "Droguri pentru VIP-uri":

În Dosarul „Droguri pentru Vipuri”, au fost trimiși în judecată, pe 19.09.2018, Adrian Cărbuescu, Andrei Damian Vinicius, George Gheorghiu. 

Clasări: Răzvan Ciobanu, Dan Armeanca, Alissa-Elena Ardelean, Alexandru-Daniel Dafina, Aida-Georgeta Mihai. 

Martori: Scarlat Alexandru Oreste Teodorescu, Adrian Simionescu, Raluca Bădulescu.

Pe larg, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Razvan Ciobanu Descoperiți
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close