Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Teorie-bombă: Cine intră pe ușa secretă la premierul Viorica Dăncilă

Descoperiți. Teorie-bombă: Cine intră pe ușa secretă la premierul Viorica Dăncilă

Descoperiți. Teorie-bombă: Cine intră pe ușa secretă la premierul Viorica Dăncilă
Sursa foto: Foto: gov.ro
30 Iun 2019   •   00:35

Andreea Sava a prezentat în exclusivitate la „Descoperiți” un material legat de greul din servicii despre care se spune că o vizitează pe Dăncilă la Guvern și că ar încerca ademenirea ei. 

Cu două săptămâni înaintea alegerilor europarlamentare, Liviu Dragnea vorbea despre faptul că s-ar încerca ademenirea Vioricăi Dăncilă prin intermediul unor oameni din servicii. Unii au pus atitudinea pe seama eșecului personal, în încercarea de apropiere fix de acești puternici din servicii și că deja avea semnalul clar că negocierile eșuaseră și că va merge la închisoare. 

Indiferent de adevăr, cert e că mulți oameni din presă aflaseră deja că Viorica Dăncilă era vizitată la Guvern foarte des de un cap din servicii, respectiv Gabriel Vlase, directorul SIE. Unele surse spuneau că în luna mai ajunsese să meargă la Palatul Victoria chiar și de trei ori pe săptămână. Așa că mulți pun pe seama acestei apropieri și punerea la îndoială de către Dăncilă a existenței statului paralel și ruperea contractului cu israelienii angajați de Dragnea pentru a coordona ultimele două campanii ale PSD. 

Tot ca un semn a fost interpretată și subita propunere a taberei Dăncilă, ca Mugur Isărescu să primească încă un mandat în fruntea BNR, idee care a agitat serios apele în PSD. 

×
Subiecte în articol: Descoperiți andreea sava Dancila guvern
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close