Antena 3 CNN Actualitate Descoperiți. Tunel secret până la Palatul Cotroceni

Descoperiți. Tunel secret până la Palatul Cotroceni

Descoperiți. Tunel secret până la Palatul Cotroceni
Sursa foto: foto- captură Antena 3
09 Dec 2018   •   00:03

Se vorbește că ar exista niște întâlniri secretele la Palatul Cotroceni pe o intrare secretă. 

Andreea Sava și invitatul Marius Marinescu au demonstrat la „Descoperiți” că nu există doar o intrare secretă la Palatul Cotroceni, ci un tunel secret. 

„Există un tunel prezidențial care poate fi folosit de președintele României, indiferent care este el, fiindcă președintele, în caz de război, trebuie să aibă un centru de comandă subteran de unde să conducă țara”, a explicat Marius Marinescu. 

„Am întocmit această hartă cu domnul general Cristea, șeful Serviciilor Secrete al lui Ceaușescu, cu domnul colonel Bartoș, care a construit bunckerul de sub casa Poporului, cu domnul Mihai Mitran și cu domnul Stănculescu. Aceste tuneluri există, o parte din ele, de pe vremea lui Gheorghe Gh. Dej. S-a făcut și această rețea de tuneluri subterane care leagă vila Lac 3 de Palatul Cotroceni. Deci domnul Iohannis poate oricând să coboare pe ușa secretă la circa 10 metri în adâncime în adăpostul antiaerian, se urcă în mașină. E un tunel foarte mare. Eu am vizitat o parte din tunel”, a mai spus Marinescu. 

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close