Antena 3 CNN Actualitate Desfigurată de rottweilerii unui vecin, o femeie din Brăila riscă să-şi piardă vederea

Desfigurată de rottweilerii unui vecin, o femeie din Brăila riscă să-şi piardă vederea

Desfigurată de rottweilerii unui vecin, o femeie din Brăila riscă să-şi piardă vederea
de S.T.    |    09 Apr 2015   •   20:02

Femeia din Brăila, desfigurată la sfârşitul anului trecut de câinii unui vecin, are mare nevoie de ajutor. În ultimele luni, a trecut prin mai multe operaţii, însă acum mai are nevoie de o intervenţie la ochi. I-ar trebui 1.500 de lei, ca să nu-şi piardă vederea.

În luna decembrie a anului trecut, femeia a fost atacată de cei doi rottweileri ai unui vecin. Au muşcat-o de faţă, de mâini şi de picioare. Ar fi putut să moară, dacă un bărbat nu ar fi văzut-o căzută pe jos şi nu ar fi chemat salvarea.

De patru luni, nimeni nu a fost tras la răspundere. Proprietarul susţine că, imediat după atac, câinii au fugit. Vecinii susţin însă că omul şi-a dus animalele la adăpost, undeva la ţară.

După atac, femeia a fost operată, însă a rămas cu sechele. Rănile nu i s-au vindecat nici acum complet şi, mai mult, riscă să-şi piardă vederea.

Femeia are nevoie de 1.500 de lei pentru operaţia care i-ar putea salva vederea. Nu este o sumă prea mare, însă din pensia de doar 400 de lei, ea nu-şi permite să plătească intervenţia chirurgicală.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close