Antena 3 CNN Actualitate Deşi filmat, un curier din Capitală care a jefuit de două ori sediul firmei la care lucrase nu a fost arestat (VIDEO)

Deşi filmat, un curier din Capitală care a jefuit de două ori sediul firmei la care lucrase nu a fost arestat (VIDEO)

Deşi filmat, un curier din Capitală care a jefuit de două ori sediul firmei la care lucrase nu a fost arestat (VIDEO)
Sursa foto: Curier
04 Feb 2009   •   21:16

Un angajat de la o firmă de curierat din Capitală e acuzat ca a spart de două ori sediul unei firme la care lucrase în urmă cu ceva timp. Prima spargare a fost acum trei luni, iar a doua, marţi noapte. Deşi a fost filmat cu camerele de supraveghere şi apoi capturat, procurorii nu au cerut instanţei arestarea spărgătorului.
Pe imagini se vede cu ochiul liber că hoţul ştia unde se află. Aşa că n-a avut probleme să se descurce chiar dacă a dat spargerea la miezul nopţii. Mirare mare a fost pe capul şefilor când şi-au dat seama cine e hoţul.
Imaginile arată un om nemulţumit însă. Mai întâi, încearcă să intre cu duba firmei direct în curte. Loveşte poarta o dată, de două ori, de trei ori. Apoi se urcă pe maşină şi zgâlţâie poarta. Doar doar, o ceda. Face o pauză doar în momentul în care pe stradă trece un om. Nu se sperie, e anunţat din timp de complicele său, care stă de şase, la colţ. Apoi reia operaţiunea. În final, sare gardul şi sparge un geam. Ia tot ce prinde: calculatoare, telefoane mobile, o cameră video şi mai multe aparate foto. În plus, goleşte şi frigiderul.
În total a stat în sediu două ore şi jumătate.
Poliţiştii Secţiei 1 din Capitală au găsit acasă mai toată prada. Ca să scape, omul s-a apărat şi a declarat că a dat spargerea pentru că era beat. Se pare că explicaţia a ţinut, din moment ce procurorii nu au cerut arestarea preventivă.

Observator

×
Subiecte în articol: hot camera de supraveghere
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close