Antena 3 CNN Actualitate Despescu anunță controale drastice pe litoral și în stațiunile turistice. Cine va fi vizat?

Despescu anunță controale drastice pe litoral și în stațiunile turistice. Cine va fi vizat?

Întrebat de jurnaliști care sunt măsurile concrete luate pentru litoral și pentru stațiunile turistice unde nu prea se mai respectă niciun fel de măsură de protecție împotriva coronavirusului, Bogdan Despescu, Secretarul de stat în MAI, a declarat că vor fi formate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, pompieri, inspectori ITM și de la protecția consumatorilor care vor acționa pe litoral și în zonele de munte frecventate de turiști.

Despescu anunță controale drastice pe litoral și în stațiunile turistice. Cine va fi vizat?
de Laura Dinu    |    03 Iul 2020   •   12:15

Despescu a spus că vor fi organizate acțiuni cu forțe mărite inclusiv cu echipe detașate din țară, cu tot ce înseamnă angrenarea unor tehnici de documentare și probare a activităților, în așa fel încât cetățenii să fie protejați.

Vor fi organizate acțiuni, acțiuni cu forțe mărite, inclusiv detașate din țară și din Inspectoratul Național al Poliției Române, al Jandarmeriei Române și al celorlalte instituții  cu atribuții în domeniu, cu tot ce înseamnă angrenarea unor tehnici de documentare și de probare a acestor activități, astfel încât măsurile să fie unele pentru protejarea cetățeanului. 

Cu siguranță acolo unde se vor constata abateri se vor dispune inclusiv măsuri de suspendare a activității unor operatori economici”, a declarat Bogdan Despescu. 

×
Subiecte în articol: controale litorat statiuni
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close