Antena 3 CNN Actualitate Destinația de vis pentru pensie în România | Locul unde ai parte de peisaje pitorești și o atmosferă relaxantă cu un buget mic

Destinația de vis pentru pensie în România | Locul unde ai parte de peisaje pitorești și o atmosferă relaxantă cu un buget mic

Pensionarea este un bun prilej de a ne odihni sau de a da viaţă unor noi pasiuni printre care se pot încadra şi călătoriile. Vestea bună este că România are locaţii superbe, iar bugetul pentru câteva zile de relaxare este decent.

Destinația de vis pentru pensie în România | Locul unde ai parte de peisaje pitorești și o atmosferă relaxantă cu un buget mic
Sursa foto: Wikipedia | GettyImages
de Claudia Popovici    |    09 Dec 2023   •   08:00

Pentru perioada de pensie în România, mulți români aleg destinaţii cu aer curat, peisaje pitorești și o atmosferă relaxantă.

În acest context, Poiana Mărului din în Munții Căpățânii devine o destinație de vis pentru pensie în România, benefică pentru acei pensionari care își doresc să trăiască o viață sănătoasă și activă, chiar și cu un buget modest.

Poiana Mărului se remarcă prin costurile de trai moderate și posibilitățile de cazare la prețuri accesibile. Casele tradiționale și pensiunile rustice pot oferi o atmosferă primitoare, iar cheltuielile pentru nevoile zilnice rămân la un nivel rezonabil.

Aici, pensionarii pot beneficia de plimbări relaxante în natură, excursii montane și activități în aer liber, toate având un impact pozitiv asupra sănătății lor.

Mai mult, pensionarii pot stabili aici relații sociale solide, mai ales că zona este cunoscută pentru comunitatea sa prietenoasă și unită, potrivit playtech.ro

Citeşte şi: Pensia pe care o va încasa în 2024 un român cu 37 de ani de muncă | Anunţul Casei de Pensii

Opțiunile de distracție, socializare şi relaxare sunt variate de la evenimente locale și activități comunitare sau târguri tradiționale, serbări și festivaluri.

Astfel, pentru cei care își doresc să își petreacă anii de pensie într-un loc plin de farmec și pace, Poiana Mărului este un loc minunat de vacanță, dar și de permanență, mai ales că de-a lungul anilor zona s-a evidențiat în topul destinațiilor ideale pentru seniorii care caută o viață activă și sănătoasă cu un buget modest.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close