Antena 3 CNN Actualitate Destinațiile exotice alese de românii care vor să fugă de restricțiile impuse de pandemie

Destinațiile exotice alese de românii care vor să fugă de restricțiile impuse de pandemie

Românii au prins gustul vacanțelor exotice pentru a scăpa de restricțiile impuse de pandemie. 17 curse charter către destinații precum Zanzibar, Republica Dominicană și Maldive vor fi disponbile în următoarele luni pentru românii care vor să se relaxeze. Primele zboruri vor avea loc chiar de la sfârșitul acestei luni.

Destinațiile exotice alese de românii care vor să fugă de restricțiile impuse de pandemie
Sursa foto: Pixabay
de Iulia Gorgorin    |    05 Ian 2021   •   22:15

Pandemia de coronavirus a generat haos, iar turismul a fost unul dintre cele mai afectate sectoare din punct de vedere economic. 

Trendurile de consum ale românilor s-au schimbat, iar mulți turiști s-au reorientat și au ales să se bucure de vacanţa mult aşteptată. 

Alin Burcea, patronul unei agenții de turism, a vorbit la Antena 3 despre destinațiile exotice ales de români.

''Având în vedere că nu s-a putut merge în Europa, turiștii au ales destinațiile exotice, pentru că numărul de infectări este extrem de redus. Continuă în luna ianuarie.

Sunt zboruri săptămânale în Maldive, după care, de la 1 februarie, pentru vacanța elevilor sunt foarte multe oferte. Avem Dubai, Egipt, Zanzibar, Maldive, și ca noutate, Republica Dominicană'', a spus Alin Burcea, proprietarul unei agenţii de turism.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close