Antena 3 CNN Actualitate Destinul înfiorător al româncei care a murit într-un naufragiu în Thailanda. Abia se...

Destinul înfiorător al româncei care a murit într-un naufragiu în Thailanda. Abia se...

Destinul înfiorător al româncei care a murit într-un naufragiu în Thailanda. Abia se...
28 Mai 2016   •   18:59

Presa britanică a publicat informații cutremurătoare despre femeia de origine română care a murit în naufragiul din Thailanda, scrie Libertatea.

Pentru Monica Cozma abia începea cea mai frumoasă perioadă din viața ei, când destinul i-a fost fost curmat brusc. Aceasta abia îmbrăcase rochia de mireasă și se afla pe vas alături de proaspătul ei soț, Tim O’Connor, despre care spune că e „iubirea vieții ei”, cei doi sărbătorind mult visata lor lună de miere, care în cele din urmă s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Monica și Tim erau în culmea fericirii, se căsătoriseră cu doar câteva zile înainte de tragedie, într-o „nuntă de vis”, înconjurați de familie și prieteni, ei având postate pe paginile de pe rețelele de socializare imagini în timp ce tăiau bucuroși tortul de nuntă. Însă s-a întâmplat ca această vacanță să fie ultima pentru Monica, reușind să supraviețuiască doar soțul ei, după ce vaporul în care se aflau a naufragiat în apropierea insulei Samui, sudul Thailandei pe fondul condițiilor meteorlogice nefavorabile.

×
Subiecte în articol: Thailanda
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close