Antena 3 CNN Actualitate Galerie FOTO. Se circulă greu în București și comunele limitrofe. Deszăpezire ca și inexistentă pe străzile lăturalnice. Viscolul a făcut ravagii

Galerie FOTO. Se circulă greu în București și comunele limitrofe. Deszăpezire ca și inexistentă pe străzile lăturalnice. Viscolul a făcut ravagii

Galerie FOTO. Se circulă greu în București și comunele limitrofe. Deszăpezire ca și inexistentă pe străzile lăturalnice. Viscolul a făcut ravagii
17 Ian 2016   •   12:17

Circulația se desfășoară cu dificultate în București, pe străduțele lăturalnice. Dacă pe marile artere circulația se desfășoară normal, pe străzile mici utilajele ajung destul de greu.

Viscolul a făcut ravagii, sunt aproape 200 de copaci căzuți și peste 130 de mașini avariate. Un accident ușor a avut loc duminică dimineață pe Șoseaua Fundeni.


Potrivit Agerpres, în Capitală se circulă cu dificultate, dar nu sunt blocaje, au declarat, duminică, pentru Agerpres, reprezentanți ai Primăriei Municipiului București (PMB).

Potrivit sursei citate, RATB acționează cu plug-perie pe liniile de tramvai, iar pe timpul viscolului se intervine în zona de pasaje, poduri, în perimetrul spitalelor și instituțiilor publice de interes.

Biroul de Presă al Municipalității mai anunță și că ambulanțele sunt însoțite de echipaje de deszăpezire.

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, le-a cerut vineri, la Comandamentul de iarnă, responsabililor cu deszăpezirea să ia toate măsurile pentru a nu exista probleme tehnice cu utilajele.

El a cerut mobilizarea tuturor factorilor implicați în această perioadă, mai ales pe timpul nopții.


Trimite-ne imagini cu strada ta pe adresa [email protected] sau pe pagina noastră de Facebook, Antena 3 România, iar noi le facem publice.

Puteţi furniza şi obţine informaţii despre starea drumurilor la Dispeceratul Comandamentului de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360

×
Subiecte în articol: ninsoare viscol deszapezire
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close