Antena 3 CNN Actualitate Deszăpezire cu GPS-ul, la Galați. Cum s-au descurcat autoritățile

Deszăpezire cu GPS-ul, la Galați. Cum s-au descurcat autoritățile

Deszăpezire cu GPS-ul, la Galați. Cum s-au descurcat autoritățile
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
11 Ian 2017   •   19:15

Ninsoarea abundentă i-a făcut pe gălăţeni să-şi lase maşinile acasă şi să circule, miercuri, cu mijloacele publice de transport. Municipalitatea le-a pus gratuit la dispoziţie tramvaie şi autobuze, scrie romania-actualitati.ro.

Deşi primăria susţine că a mobilizat astăzi peste 150 de utilaje de deszăpezire, nu toate străzile au fost curăţate de zăpadă, fapt care a îngreunat traficul în special în prima parte a zilei, când elevii din municipiul Galaţi au mers la şcoală.

Pe de altă parte, primarul Municipiului Galaţi, Ionuţ Puchianu, a făcut o evaluare a acţiunii de deszăpezire şi spune că faţă de anii trecuţi lucrurile au mers mai bine şi pentru că a avut posibilitatea să monitorizeze prin GPS utilajele de deszăpezire. 

”Urmărim pe GPS unde se află maşinile în timp real, atât ale noastre, cât şi ale subcontractorilor. Pentru anul viitor va fi un sistem şi mai performant. La anul vom putea da GPS pentru fiecare utilaj în parte al tuturor subcontractorilor, pentru că în momentul de faţă îi vedem pe mare parte din ele, nu absolut toate”, a spus primarul.

×
Subiecte în articol: Galați primarie deszapezire
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close