Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în cazul uciderii președintei de bloc din București. Motivul crimei invocat de agresor: "Mi-a luat casa"

Noi detalii în cazul uciderii președintei de bloc din București. Motivul crimei invocat de agresor: "Mi-a luat casa"

Apar noi detalii în cazul uciderii președintei de bloc din București. Procurorii au spus care a fost motivul crimei invocat de agresor.

de Ana Ciuvică    |    Ioana Mircea    |    29 Mar 2024   •   12:39

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, care a ucis-o pe președinta blocului în care locuia, în Sectorul 2 din București, s-ar fi înfuriat după ce femeia, în vârstă de 55 de ani, i-ar fi cerut să semneze un acord pentru montarea apometrelor. Acesta a înțeles că astfel și-ar pierde casa. "Mi-a luat casa", a declarat bărbatul în timp ce era dus de polițiști la audieri.

Conform procurorilor, se pare că bărbatul ar fi ajuns, ieri seară, acasă, în jurul orei 19.00. Ar fi avut în acel moment un conflict cu președinta blocului, care ar fi pornit de la faptul că femeia i-ar fi spus bărbatului că trebuie să semneze o hârtie prin care să își dea acordul pentru montarea apometrelor.

Acesta ar fi înțeles că astfel își va da casa, motiv pentru care s-ar fi enervat. Mai apoi s-ar fi dus la etajul cinci al aceluiași bloc, acolo unde locuiește. De acolo ar fi luat un cuțit și s-a întors la femeia, care e afla la parter, și ar fi înjunghiat-o de mai multe ori.

"Autopsia efectuată în dimineaţa de vineri a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore", se precizează în comunicat.

La fața locului au ajuns polițiștii dar și medicii care au fost chemați de vecinii ce au văzut întreaga scenă. Bărbatul a fost dus imediat la audieri în timp ce medicii au încercat să îi salveze viața femeii, însă din păcate totul a fost în zadar, fiind nevoiți să îi declare decesul acesteia.

Agresorul a fost reținut seara trecută pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentat judecătorilor de la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: crima sectorul 2 București
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close