Antena 3 CNN Actualitate Detalii cutremurătoare în cazul tinerei din Constanța ucise de tatăl ei. Mama fetei neagă ipoteza bărbatului: „Nu cred că fata mea a făcut așa ceva”

Detalii cutremurătoare în cazul tinerei din Constanța ucise de tatăl ei. Mama fetei neagă ipoteza bărbatului: „Nu cred că fata mea a făcut așa ceva”

Detalii cutremurătoare în cazul tinerei din Constanța ucise de tatăl ei. Mama fetei neagă ipoteza bărbatului: „Nu cred că fata mea a făcut așa ceva”
Sursa foto: foto- Pexels
24 Ian 2019   •   20:02

Mihaela Macioc, mama adolescentei de 14 ani din Constanța ucisă de tatăl ei, a spus că bărbatul își merită soarta, după ce a fost arestat pentru 30 de zile. Aceasta a mai spus că fiica ei nu ar fi putut să se sinucidă, așa cum susține bărbatul. 

"Normal că a meritat să fie arestat. Și-a meritat soarta. Dacă el a crezut așa de cuviință, să-și omoare propriul copil... Nu cred că fata mea a făcut așa ceva (n.r. - tatăl Elenei le-a declarat anchetatorilor că de fapt fata s-ar fi sinucis și că el nu a putut să o împiedice să-și ia viața). Trebuia să lase un semn, trebuia să zică ceva. Nu cred", sunt cuvintele mamei îndurerate de pierderea suferită.

Tatăl Elenei, în vârstă de 47 de ani, spune că el nu e vinovat cu nimic și că adolescenta s-a sinucis injectându-şi o substanţă otrăvitoare.

Totuși, acesta nu a putut să explice urmele de pe gâtul fetei descoperite de anchetatori. 

De asemenea, anchetatorii au spus că în jurul gâtului victimei erau nişte înţepături, dar acestea nu au avut vreo legătură cu moartea, fiind superficiale şi neproducând niciun efect în organismul ei.

×
Subiecte în articol: tatal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close