Antena 3 CNN Actualitate Detalii cutremurătoare legate de fetița luată din familia în care a crescut. Reacția Poliției Române

Detalii cutremurătoare legate de fetița luată din familia în care a crescut. Reacția Poliției Române

Detalii cutremurătoare legate de fetița luată din familia în care a crescut. Reacția Poliției Române
21 Iun 2019   •   17:38

Noi informații șocante legate de fetița de nouă ani luată cu mascații din casa familiei în care a crescut pentru a fi trimisă în SUA spre adopție.

Procurorul de caz cheamă un dispozitiv al Poliției Române pentru a lua această fetiță și tot procurorul de caz, care e o femeie, ia fetița cu forța, o târăște pe asfalt, o bruschează. 

Familia unde micuța a stat în plasament timp de nouă ani face acuzații extrem de grave. 

„Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județeană Mehedinți au fost delegați de procurorul de caz să pună în executare un mandat de percheziție într-un dosar de lipsire de libertate, mandat emis de Curtea de Apel Craiova. Percheziția a avut loc într-o locație unde se afla o minoră care a fost dată prin adopție, prin hotărâre judecătorească definitivă, iar toate activitățile de la fața locului au fost coordonate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Numărul polițiștilor prezenți la acea misiune a fost stabilit după o analiză realizată anterior care a avut în vedere riscurile la adresa ordinii publice care pot apărea pe fondul unui impact emoțional puternic. Analiza s-a dovedit a fi corectă. La fața locului s-au adunat aproximativ 50-60 de persoane. În locație au intrat doar trei polițiști, care au însoțit procurorul de caz și reprezentanți al DGASPC”, a declarat Georgian Drăgan, purtător de cuvânt IGPR, la Antena 3. 

Motivul întocmirii dosarului penal pentru că familia adoptivă din SUA a făcut o plângere la Parchet în care a reclamat că familia care a ținut în plasament fetița nu vrea să-i dea drumul pentru a fi trimisă spre adopție. 

×
Subiecte în articol: familia mascati fetita
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close