Antena 3 CNN Actualitate Detalii explozive din ancheta care o vizează pe Carmen Iohannis

Detalii explozive din ancheta care o vizează pe Carmen Iohannis

Detalii explozive din ancheta care o vizează pe Carmen Iohannis
20 Noi 2018   •   18:20

Detalii explozive din ancheta care o vizează pe Carmen Iohannis. Procurorul Lazăr, cel care se ocupă de dosarul chiriei încasate de soţii Iohannis de pe urma imobilului pierdut, întârzie să o citeze din nou pe Prima Doamnă la audieri. 

Surse susţin că soţia Lui Iohannis invocă vizitele oficiale în străinătate ale preşedintelui României pentru a scăpa de audieri.

Carmen Iohannis ar putea să fie deja citată, iar lucrul acesta să fie ținut ascuns de către cei de la Parchetul de pe lângă ÎCCJ, mai exact de procurorul Cristian Lazăr. Pe data de 17 decembrie acesta pleacă definitiv la Alba Iulia, după ce expiră perioada pe care a avut-o în calitate de adjunct la secția de urmărire penală de la Parchetul General. 

Zilele trecute procurorul spunea că e o chestiune de timp până când Carmen Iohannis va fi citată la Parchetul General. 

Prima citare a eșuat fiindcă Prima Doamnă a trimis un fax la Parchet în care-i anunță pe anchetatori că nu poate merge pentru că e plecată în străinătate. 

Faptele din dosarul de cercetare penală sunt foarte grave, și anume faptul că cuplul prezidențial și-a însușit suma de 320 de mii de euro din închirierea a două imobile din Sibiu, în perioada în care Klaus Iohannis era primar al Sibiului. 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close