Antena 3 CNN Actualitate Detalii noi ies la iveală. De ce a murit, de fapt, bărbatul încătușat de polițiști în Centrul Vechi

Detalii noi ies la iveală. De ce a murit, de fapt, bărbatul încătușat de polițiști în Centrul Vechi

Un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani a murit, în această noapte, după ce a fost încătușat de polițiști, în Centrul Vechi din București. Acesta a fost imobilizat de polițiști după ce a distrus o terasă.

Detalii noi ies la iveală. De ce a murit, de fapt, bărbatul încătușat de polițiști în Centrul Vechi
Sursa foto: Antena3
de Laura Dinu    |    29 Iun 2020   •   10:08

Bărbatul a fost legat la mâini și la picioare după ce ar fi lovit un polițist în timpul imobilizării, după care a spus că îi este rău. Polițiștii au chemat o ambulanță, dar, din păcate, a fost prea târziu. Bărbatul decedase deja. 

Din primele informații, se pare că totul a plecat de la o tentativă de sinucidere. Tânărul a amenințat că se va arunca în fața mașinii, pe o trecere de pietoni. Trecătorii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns câteva echipaje de Poliție. La sosirea oamenilor legii, acesta a devenit agresiv, a aruncat câteva ghivece cu flori de pe o terasă din zonă și a făcut tot posibilul să se opună încătușării. Însă polițiștii au reușit, în cele din urmă, să îl încătușeze, cu intenția de a-l transporta la Spitalul Obregia, pentru internare. 

Din păcate, acest lucru nu a mai avut loc. La scurt timp după încătușare, bărbatului i s-a făcut rău. Oamenii legii l-au descătușat, l-au stropit cu apă și au chemat Ambulanța. Ajunși la fața locului, medicii l-au resuscitat timp de 40 de minute, însă au fost nevoiți să constate decesul ca urmare a unui stop cardio-respirator. 

Martorii spun că acesta se afla sub efectul drogurilor, dar și că oamenii legii au stat cu genunchiul pe el. 

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie. 

Bărbatul era îmbrăcat doar în pantaloni scurți și nu avea acte asupra sa, așa că nu a fost identificat. Surse din anchetă spun că ar fi vorba despre o persoană fără adăpost. 

×
Subiecte în articol: incatusat centrul vechi
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close