Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre pensionarii găsiţi fără suflare în fața unui bloc din București. Bărbatul a avut o funcţie în Guvern şi a lăsat un bilet de adio

Noi detalii despre pensionarii găsiţi fără suflare în fața unui bloc din București. Bărbatul a avut o funcţie în Guvern şi a lăsat un bilet de adio

Avem noi informaţii în cazul soților de 90 de ani găsiți fără suflare în fața unui bloc din Capitală. Ce au scris în biletul de adio.

Noi detalii despre pensionarii găsiţi fără suflare în fața unui bloc din București. Bărbatul a avut o funcţie în Guvern şi a lăsat un bilet de adio
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Sep 2022   •   19:40

Potrivit vecinilor, pensionarii nu aveau probleme cu banii, însă aveau numeroase probleme de sănătate. Pentru că se simțeau o povară pentru familie, cei doi au decis să recurgă la un gest extrem. 

Cei doi soți de 90 de ani s-au urcat la etajul șapte al blocului în care locuiau, în Bucureşti, de unde s-au aruncat în gol. 

Gestul lor a fost premeditat: au așteptat ca femeia care îi îngrijea să plece la cumpărături, pentru a-și pune capăt zilelor.

Bărbatul a fost secretar de stat în Guvernul Văcăroiu, unde a lucrat la Ministerul Mediului.

Există şi un bilet de adio lăsat de cei doi pensionari, în care își motivează gestul extrem.

În vârstă de peste 90 de ani, soții spun că NU mai vor să fie o povară pentru fiul lor, care lucrează în străinătate.

”În data de 23 septembrie, în jurul orei 12:10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 6 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat și o femeie, s-ar fi precipitat de la etajul 7 al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul celor două persoane, ambele în vârstă de 89 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Trupurile neînsuflețite vor fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei”, este comunicatul poliției. 

×
Subiecte în articol: pensionari bloc București
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close