Antena 3 CNN Actualitate Detalii șocante despre moartea adolescentului găsit într-un șanț, în Vrancea. Ce au aflat anchetatorii

Detalii șocante despre moartea adolescentului găsit într-un șanț, în Vrancea. Ce au aflat anchetatorii

Detalii șocante despre moartea adolescentului găsit într-un șanț, în Vrancea. Ce au aflat anchetatorii
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Sep 2017   •   20:09

Un adolescent de 16 ani din Vrancea a fost găsit mort, sâmbătă, într-un şanţ, primele indicii ale anchetatorilor arătând că a avut parte de o moarte violentă.

Potrivit primelor date oferite de anchetă, băiatul a murit în urma loviturilor aplicate de un tânăr de 19 ani. Acesta din urmă a fost reținut și arestat preventiv în aceeași zi, sub acuzația de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Monitorul de Vrancea scrie că între victimă și autor, cunoscut în localitate ca fiind scandalagiu și că a mai avut probleme cu legea, există un conflict mai vechi, acesta din urmă urmărindu-l pe băiatul de 16 ani de mai multe ori cu scopul de a-i aplica o corecție și de a-i arăta „cine face legea”

Unii localnici cred, conform sursei citate, că băiatului de 16 ani i s-a tras de la o fată, pe care ar fi plăcut-o și inculpatul. Același lucru l-a susținut și primarul comunei Ploscuțeni, Ștefan Solomon.

„Are o prietenă prin zona asta și probabil de acolo a și plecat conflictul. La ora 21.00, vineri seara, a fost văzut cu fata respectivă. Apoi au mai fost niște martori care au văzut când l-a bătut, una-două persoane s-au dat jos dintr-o mașină și apoi l-au lăsat în șanț”, a spus primarul Ștefan Solomon.

×
Subiecte în articol: crima sant
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close