Antena 3 Actualitate Detalii șocante despre sistemul de supraveghere. Interviu incredibil cu un martor-cheie

Detalii șocante despre sistemul de supraveghere. Interviu incredibil cu un martor-cheie

14 Dec 2017   •   21:54
Detalii șocante despre sistemul de supraveghere. Interviu incredibil cu un martor-cheie

Mihai Gâdea a făcut o dezvăluire inedită în emisiunea „Sinteza Zilei” privind sistemul de supraveghere de la Metrorex. În toate statițiile de metrou sunt 1000 de camere, care sunt supravegheate doar de un singur calculator, vechi de 15 ani.

Un martor-cheie a făcut dezvăluiri incredibile despre ceea ce se întâmplă de fapt în spatele camerelor de supraveghere.

„Toate imaginile alea se descarcă, prima dată se descarcă, după care iei toate camerele și te uiti la ele. Durează, când se lucrează pe circuit câteva durează și câteva ore, două-trei ore, ca să descarce. Este un terminal și se merge acolo. La ce oră s-a întâmplat, între 18.00-18.30. Câte camere? 10 camere. Prima dată identifici 10 camere, după care dai la fiecare cameră, dai fiecare camere intervalul de 30 de minute și lași să descarce. Și stai și aștepți. O oră, cât durează. Asta e relativ. Calculatoarele astea sunt de 15 ani. Dacă luați un Pentium 3 și începeți să lucrați pe el cât durează? Se lucra, calculatorul lucra la altceva, era la descărcat, era setat pe o problematică. După ce s-a descărcat a intrat imediat, dar durează. Trebuie să iei fiecare cameră. Sunt calculatoare vechi de când a apărut prima generație de calcularoare. Polițistul după ce a aflat ce s-a întâmplat, a spus să descărcăm imagini să vedem și a durat aproape o oră să descarci. Nu știai ce măsuri să iei, trebuia întâi să vezi imagini. Nu puteai căuta în sute de oameni un individ. Trebuie să vezi ce s-a întâmplat, după care...Așa funcționează acel sistem”, a declarat angajatul Serviciului de Poliție Metrou.

„S-a întâmplat să se mai blocheze și acest sistem. Calculatoarele nu sunt ale noastre, nu sunt ale Ministerului de Interne. Toate calculatoarele sunt pentru patrimoniu. S-a decis să se folosească și Ministerul de ele”, a mai spus angajatul.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Metrorex

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close