Antena 3 CNN Actualitate Detalii şocante despre uciderea medicului din Braşov: Criminalul a făcut duş înainte să plece din locuinţa victimei

Detalii şocante despre uciderea medicului din Braşov: Criminalul a făcut duş înainte să plece din locuinţa victimei

Detalii şocante despre uciderea medicului din Braşov: Criminalul a făcut duş înainte să plece din locuinţa victimei
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
12 Iul 2011   •   23:07

Apar detalii cumplite în cazul crimei Violetei Teodorescu, medicul din Braşov asasinat cu sânge rece acum mai bine de trei luni. După ce i-a aplicat peste 40 de lovituri de cuţit, criminalul n-a fugit. S-a şters de sânge, s-a spălat şi a ieşit pe poarta casei ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Marţi le-a povestit anchetatorilor fiecare pas pe care l-a făcut înainte şi după crimă. Şi chiar i-au dat lacrimile la un moment dat.

Un traseu pus la punct cu soţul victimei, povesteşte asasinul. Primul loc în care s-a oprit, alături de anchetatori: fostul birou de avocatură al Elodiei Ghinescu.

În locul în care, cu trei luni în urmă, o măcelărea pe Violeta Teodorescu, suspectul a început să plângă. "I s-a făcut rău, e normal, e o faptă, e o crimă, nu e un furt, un simplu furt ", a declarat Silvia Pârşan, avocatul lui Victor Teodorescu.

S-a oprit şi a fumat mai multe ţigări. Presiunea a fost prea mare. Iar ancheta a scos la iveală lucruri înfiorătoare. Chiar după ce o omorâse pe Violeta Teodorescu cu 40 lovituri de cuţit, bărbatul a avut timp să facă şi duş.

De după gratii, soţul femeii, acuzat că i-a comandat moartea, îşi susţine în continuare nevinovăţia.

"Domnul Teodorescu trăieşte un coşmar, coşmarul vieţii sale. Domnul Teodorescu, din punctul meu de vedere, nu a săvârşit nicio faptă. Cât despre bilete, vom vedea, urmează expertiza", a spus Lorette Luca, avocatul lui Victor Teodorescu.

Avocatul braşovean e acuzat că a comandat asasinatul soţiei sale în contul unei datorii de 60.000 de euro pentru a încasa asigurarea de viaţă încheiată pe numele femeii.

 


×
Subiecte în articol: crima Brașov detalii avocat dus
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close