Antena 3 CNN Actualitate Detalii ŞOCANTE în cazul fetiţei abuzate sexual de proprii părinţi

Detalii ŞOCANTE în cazul fetiţei abuzate sexual de proprii părinţi

Detalii ŞOCANTE în cazul fetiţei abuzate sexual de proprii părinţi
Sursa foto: foto: agendadeiasi.ro
13 Mar 2012   •   21:31

Fata de 13 ani din Caraş Severin a fost obligata să ia parte la orgiile  propuse de mama sa în compania tatălui vitreg. Femeia le-a povestit astazi judecătorilor felul in care a incercat sa-si manipuleze fiica pentru a nu-si pierde sotul. Cu orice pret. Cei doi au fost arestaţi pentru 29 de zile.

Cei doi soţi au plecat de la Tribunal împăcaţi cu mandatele de arestare primite. Nu au făcut recurs. În boxa acuzaţilor au stat în colţuri opuse. Distanţa dintre ei se pare că a stat şi la baza abuzurilor la care au supus-o pe copila de 13 ani.

În repetate randuri, minora a fost abuzata sexual de cei doi inculpati, intalnirile respective fiind fotografiate si filmate.

În spatele uşilor închise, mama le-a povestit magistraţilor că totul a început de la ameninţările cu divorţul pe care la primea de la soţul ei. Femeia era plecată destul de des la muncă în străinătate, dar s-a gândit să îşi mulţumească bărbatul, cu 10 ani mai tânăr, cu ajutorul fiicei sale.

Femeia ar fi încercat să-şi convingă fata să ia parte la scenele de dragoste dintre ea şi soţul ei. I-a promis un telefon nou şi un ceas. La început a pus-o doar să privească şi să filmeze. Apoi a determinat-o să devină amanta tatălui său vitreg.

Ambii părinţi se pare că au abuzat sexual de fetiţă. Totul se desfăşura într-o garsonieră închiriată, departe de cealaltă fiică a familiei, o fetiţă de şapte ani. Când femeia pleca la muncă în străinătate, copila rămâne singură să satisfacă poftele tatălui vitreg. Se întâmpla cu regularitate, în fiecare sâmbătă. Totul era filmat şi transmis pe internet mamei.

Fata era ameninţată că va ajunge într-un centru de plasament dacă spune ceva. Aproape o jumătate de an a durat coşmarul ei. În decembrie, însă, a fugit de acasă şi i-a povestit unui unchi ce se întâmplase. Tatăl său adoptiv a încercat atunci să şteargă toate fişierele pornografice din calculator, dar anchetatorii au recuperat cea mai mare parte.

Cei doi soţi nu ştiau că unchiul fetei îi denunţase încă din ianuarie. Au crezut că lucrurile vor reveni la normal. Au fost însă ridicaţi de poliţişti ieri dimineaţă. Fetiţa a intrat într-un program de consiliere psihologică.




×
Subiecte în articol: Caras Severin
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close