Antena 3 CNN Actualitate Detalii ŞOCANTE în cazul poliţistului constănţean care şi-a ucis mama!

Detalii ŞOCANTE în cazul poliţistului constănţean care şi-a ucis mama!

Detalii ŞOCANTE în cazul poliţistului constănţean care şi-a ucis mama!
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Mar 2012   •   23:30

Un fost poliţist din Constanţa şi-a ucis mama, sâmbătă seara, înjunghiind-o de mai multe ori în gât. Incidentul a avut loc într-un imobil situat de bulevardul 1 Decembrie din Constanţa. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, tăindu-şi venele.

UPDATE 17,00: Potrivit rezultatului necropsiei, bărbatul şi-ar fi ucis mama cu 40 de lovituri de cuţit, toate în zona gâtului. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare prevetivă.

De asemenea, rănile pe care agresorul şi le-a provocat au fost superficiale, şi nu i-au pus viaţa în pericol. Astfel, bărbatul nu a avut nevoie de internare în spital. Imediat după ce a primit îngrijiri medicale acesta a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa, precizează Mediafax.

Fostul poliţist, Marius Ionuţ Magda, ispăşise o pedeapsă cu închisoare de doi ani cu executare pentru tentativă de viol şi ieşise din închisoare de mai puţin de o lună. El a fost condamnat la doi de închisoare după ce a încercat să violeze, în parcul Tăbăcărie din Constanţa, o elevă de 17 ani. Bărbatul a fost eliberat condiţionat pe 22 martie, după ce a executat două treimi din pedeapsă.

Fostul poliţist a fost angajat al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa.

Cazul este cercetat acum de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

   


×
Subiecte în articol: politist ucide mama sinucidere
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close