Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre tinerii încătușați și bătuți de polițiști la Bolintin Vale

Noi detalii despre tinerii încătușați și bătuți de polițiști la Bolintin Vale

Trei bărbați din Bolintin Vale au ajuns la spital, după ce au fost bătuți de polițiști și jandarmi, în timp ce făceau grătar, în stradă, în fața casei unuia dintre ei, la scurt timp după ce s-au 'războit' cu alți tineri.

Noi detalii despre tinerii încătușați și bătuți de polițiști la Bolintin Vale
Sursa foto: Facebook
25 Apr 2020   •   12:40

Scandalul din Bolintin Vale a izbucnit după ce pe rețelele de socializare a fost publicat un clip video în care șeful Poliției Bolintin Vale apare în timp ce îl bate cu sălbăticie pe unul dintre tinerii încătușați și puși la pământ.

"În data de 18.04.2020, orele 20.08, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu a fost sesizat telefonic de Spitalul Județean Giurgiu – U.P.U. că la camera de gardă s-au prezentat trei persoane din oraș Bolintin Vale, jud. Giurgiu care au afirmat că au fost agresate fizic de către polițiști și jandarmi în orașul Bolintin Vale, județ Giurgiu.

La spital s-au deplasat polițiști din cadrul BIC – Giurgiu care au identificat persoanele ca fiind Constantin Radu de 47 de ani din oraș Bolintin Vale, jud. Giurgiu, Constantin Marin Adrian de 30 de ani din oraș Găești, jud. Dâmbovița și Constantin Bogdan de 25 de ani din oraș Găești, jud. Dâmbovița.

Amenințări cu moartea, după scandalul de la Bolintin: 'Torturez orice român găsit pe stradă'

În urma examinării medicale au fost stabilite următoarele diagnostice:

Constantin Radu – contuzie hemitorace drept;

Constantin Marin Adrian – contuzie picior drept;

Constantin Bogdan - contuzie picior drept;

Aceștia au declarat că în data de 18.04.2020, orele 16.00, a avut loc un conflict între două familii de rromi care trăiesc în vecinătatea lor, iar după terminarea scandalului, în jurul orelor 17.00 a venit un echipaj format din polițiști și jandarmi care i-au agresat fizic, în timp ce se aflau la un grătar.

Din cercetări și investigații s-a stabilit că pe stradă, în fața locuinței lui Costantin Radu se aflau mai multe persoane care făceau grătar și consumau băuturi alcoolice. În momentul în care polițiștii au mers la aceștia, o parte au început să vocifereze, iar o parte au fugit în curte.

La poarta locuinței au fost identificate un număr de 8 persoane care au fost sancționate conform prevederilor Ordonanțelor Militare în valoare de 13.000 lei, nici una dintre aceste persoane nu a fost agresată.

Materialul întocmit urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale pentru a dispune dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de “purtare abuzivă", se arată într-un raport al Poliției.

×
Subiecte în articol: Bolintin Vale
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close