Antena 3 CNN Actualitate Detaliu ŞOCANT în cazul fotomodelului găsit mort în casă. Ce au descoperit legiştii la AUTOPSIE: "În stomac nu era niciun strop de mâncare"

Detaliu ŞOCANT în cazul fotomodelului găsit mort în casă. Ce au descoperit legiştii la AUTOPSIE: "În stomac nu era niciun strop de mâncare"

Detaliu ŞOCANT în cazul fotomodelului găsit mort în casă. Ce au descoperit legiştii la AUTOPSIE: "În stomac nu era niciun strop de mâncare"
de O.P.    |    19 Dec 2014   •   07:27

Cazul frumoasei tinere de 26 de ani găsită moartă în propria casă ridică multe semne de întrebare. Potrivit rezultatelor autopsiei, în stomacul fetei nu s-ar fi găsit niciun strop de mâncare, lucru confirmat şi de un apropiat al Ancăi:

"Nu mânca nimic timp de 24 de ore. Ţinea o dietă drastică pentru că avea impresia că se îngrăşase câteva kilograme, însă în realitate era foarte slabă. Nu avea mai mult de 47 de kilograme", spune una din prietenele manechinului.



Mai mult, se pare că manechinul consumase băutură, găsindu-se urme de alcool în sângele fetei.

Anchetatorii spun că pe trupul fetei nu s-a găsit niciun fel de urmă de agresiune, excluzând astfel varianta unei morţi violente. Rămâne de stabilit aflarea cauzei decesului.

Mai mult, tânăra - de altfel foarte activă pe pagina ei de Facebook - postase cu doar câteva săptămâni înainte un mesaj de-a dreptul cutremurător: "O să dorm când o să mor":



×
Subiecte în articol: deces autopsie
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close