Antena 3 CNN Actualitate Detaliul bizar din averea femeii care i-a procurat otrava Mădălinei Manole

Detaliul bizar din averea femeii care i-a procurat otrava Mădălinei Manole

Detaliul bizar din averea femeii care i-a procurat otrava Mădălinei Manole
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    07 Dec 2016   •   22:11

Au trecut mai bine de șase ani de la moartea Mădălinei Manole, însă împrejurările în care artista și-a pierdut viața nasc și acum întrebări. Berta Slav, o fană oarecare la vremea respectivă, devenise o adevărată confidentă a Mădălinei Manole, iar când aceasta a încercat să facă rost de Furadan, a apelat la prietena ei. Berta Slav a cumpărat substanța de pe internet și crezând că Mădălina o va folosi în grădină, i-a livrat-o.

De câțiva ani, Berta Slav ea devenit funcționara perfectă la ANAF, unde a și fost promovată pentru rezultate foarte bune. Femeia nu deține pe numele ei nici un fel de proprietate, însă, în declarația ei de avere a apărut un detaliu destul de ciudat, anul trecut, potrivit Stirilekanald.ro.

În declarația de avere depusă în 2015, prietena Mădălinei Manole raporta un credit de nevoi personale luat de la o bancă din București, în valoare de 238.000 lei, adică aproape 53.000 euro. Banii nu au fost folosiți pentru achiziționarea unei proprietăți. Mai mult, Slav nu a declarat anul în care a fost contractat creditul, iar la data scadenței a trecut 2016. Creditul nu apare decât în declarația din 2015, semn că un an mai târziu, acesta a fost stins. Rămâne un mister cum a reușit Berta Slav să stingă un credit de peste 50.000 de euro în 1-2 ani, dintr-un salariu de 3.500 lei pe lună.
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close