Antena 3 CNN Actualitate Detaliul care te va contraria: Vlădan a mers să îşi ucidă soţia cu o carte de rugăciuni în maşină

Detaliul care te va contraria: Vlădan a mers să îşi ucidă soţia cu o carte de rugăciuni în maşină

Detaliul care te va contraria: Vlădan a mers să îşi ucidă soţia cu o carte de rugăciuni în maşină
Sursa foto: Foto: Mediafax
08 Mar 2012   •   21:19

O carte de rugăciuni a fost găsită de către anchetatori în autoturismul Smart deţinut de Gheorghe Vlădan, parcat lângă coaforul unde a avut loc atacul armat, soldat cu moartea a două persoane şi rănirea a altor şase, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Luni seara, după atacul deschis de agentul Gheorghe Vlădan în coaforul de la Perla, poliţiştii au sigilat un autoturism Smart albastru, maşină care apare în declaraţia de avere a angajatului MAI, pe lângă un Renault Megane şi un Mercedes.
   
În urma verificării autoturismului Smart, anchetatorii au găsit o carte de rugăciune.
   
Gheorghe Vlădan şi-a împuşcat mortal soţia, apoi a tras într-o colegă a sa, casieră, după care a rănit alte şase persoane aflate în salonul de înfrumuseţare.
   
Vlădan a fost arestat pe 6 martie pentru omor calificat şi deosebit de grav, el fiind acuzat şi de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar şi de premeditarea faptei.
   
Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a declarat, joi, că în cazul atacului armat de la coafor, soldat cu uciderea a două femei, s-a extins urmărirea penală, schimbându-se încadrarea juridică a faptei şi reţinându-se premeditarea, după ce au fost vizionate imaginile care sunt relevante.



×
Subiecte în articol: criminal
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close