Antena 3 CNN Actualitate Un deținut beat, aflat în permisie, a vrut să se arunce de la etajul șapte al unui bloc. Bărbatul a fost salvat de negociatori

Un deținut beat, aflat în permisie, a vrut să se arunce de la etajul șapte al unui bloc. Bărbatul a fost salvat de negociatori

Un deținut beat, care se afla în permisie, a amenințat astăzi că se va arunca de la etajul șapte al unui bloc din Craiova. Omul a fost salvat de autorități. Ministrul Justiției a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în cadrul acestui caz.

Un deținut beat, aflat în permisie, a vrut să se arunce de la etajul șapte al unui bloc. Bărbatul a fost salvat de negociatori
Sursa foto: Facebook | Alina Gorghiu
de Ioana Mircea    |    26 Iul 2023   •   20:22

Alina Gorghiu, ministrul Justiției a făcut, astăzi, public pe Facebook, cazul unui bărbat în vârstă de 50 de ani, deținut, aflat în permisie, care a amenințat că se va arunca de la etajul șapte al unui bloc din Craiova.

Din fericire bărbatul a fost salvat de negociatorii aflați la fața locului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Astăzi, 26 iulie 2023, Penitenciarul Craiova-Pelendava a fost informat de către organele de poliţie ale IPJ Dolj despre faptul că o persoană, aflată în stare de ebrietate, de aproximativ 50 de ani, aflată la etajul 7 al unui imobil pe raza municipiului Craiova, ameninţă cu acte suicidale, pe fondul nemulţumirii cauzate de amânarea termenului în vederea liberării condiţionate.

Citește și: Alina Gorghiu, mesaj de Ziua Justiţiei: "Investițiile în resursa umană, precum și în infrastructura sistemului de justiție vor continua"

Deţinutul fusese recompensat cu permisiunea ieşirii din penitenciar pentru durata a 24 de ore, clasificat în regimul deschis de executare a pedepsei privative de libertate. Mulţumesc MAI şi personalului Penitenciarului Craiova Pelendava. Deţinutul a fost convins să renunţe la intenţiile sale, fiindu-i acordate îngrijirile medicale la faţa locului. Le mulţumesc pentru profesionalism!, a tranmis Alina Gorghiu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Craiova Alina Gorghiu
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close