Antena 3 CNN Actualitate Alertă în București. Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Sunați la 112 dacă îl vedeți!

Alertă în București. Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Sunați la 112 dacă îl vedeți!

Un deținut condamnat la un an de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, și care ispășea pedeapsa în regim deschis, a fugit luni din mașina care îl ducea de la locul de muncă la penitenciar. Deținutul se întorcea de la locul de muncă, iar acum este căutat precum un evadat.

Alertă în București. Un deținut de la Penitenciarul Rahova a evadat. Sunați la 112 dacă îl vedeți!
Sursa foto: Getty Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2023   •   19:30

Deţinutul Gheorghe Ionuț Adrian, fără antecedente penale, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere (335 NCP), clasificat în regim deschis, la întoarcerea de la punctul de lucru unde presta activități lucrative fără supraveghere, a fugit din mașina Poliției.

Evadarea s-a produs în jurul orei 17:10, când mașina beneficiarului se afla la intersecția str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staționării automobilului la semafor. Bărbatul a deshis portieră și a fugit.

Deținutul a fugit din mașina care îl ducea de la locul de muncă spre penitenciar

"În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București, informarea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, Poliției Orașului Bragadiru, IPJ Ialomița, Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră a Municipiului București, procedându-se totodată la alarmarea personalului și trimiterea de echipe de căutare formate din polițiști de penitenciare ai unităţii", transmite Administrația Națională a Penitenciarelor.

Fapta deținutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Bărbatul era condamnat pentru conducere fără permis

Deținutul are înălțimea de 1, 90 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene drepte, față ovală, ten deschis, șaten închis, iar la momentul părăsirii autovehiculului purta pantaloni gri de trening, geacă roșie, bluză de trening gri.

Pentru orice informație cu privire la persoana evadată, polițiștii roagă populația să apeleze numărul unic de urgență 112 sau Penitenciarul București-Rahova, la numărul de telefon 0214200810.

 

×
Subiecte în articol: detinut evadat rahova
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close