Antena 3 CNN Actualitate Un deținut violent a ieșit din boxa acuzaților și a vrut să atace oamenii din sala Tribunalului Ilfov

Un deținut violent a ieșit din boxa acuzaților și a vrut să atace oamenii din sala Tribunalului Ilfov

Un deţinut violent, care a ameninţat de nenumărate ori cu moartea procurorii, a reuşit să iasă din boxă şi a încercat să îi atace pe oamenii din sala Tribunalului Ilfov.

Un deținut violent a ieșit din boxa acuzaților și a vrut să atace oamenii din sala Tribunalului Ilfov
Sursa foto: Pexels
de Carmina Pricopie    |    03 Aug 2022   •   13:38

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zeci de minute, când un bărbat aflat în stare de arest preventiv, arestat de către magistrații de la Judecătoria Buftea, pe 22 iulie, a fost dus pentru verificarea acestei măsuri la Tribunalul Ilfov.

Aflat în sala de judecată, în boxa acuzaților, bărbatul extrem de revoltat a încercat să iasă de acolo și să îi atace pe cei din sală, chiar și pe judecătorul de ședință, însă s-a oprit în acea barieră de sticlă de protecție, în care s-a și rănit.

Ulterior, deținutul a leșinat și a fost luat din sala de judecată.

A fost un moment extrem de pe de tensionat, pentru că vorbim despre un individ deosebit de periculos.

Individul a fost arestat pe 22 iulie, pentru că a amenințat un șef din Poliție și a fost condamnat destul de recent pentru că a terorizat o procuroare de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Procurarea a fost amenințată și hărțuită vreme de 5 luni, anul trecut, pe adresa de email a Parchetului, dar și pe adresele de email ale altor instituții.

Bărbatul respectiv, cel care a intrat astăzi din nou în atenția tuturor, trimitea mesaje de amenințare explicite, în care spunea ce-i va face procuroarei.

Era supărat că aceasta îi clasase o plângere pe care el o făcuse la secția de poliție.

În mailurile respective, bărbatul trimitea fotografii cu mai multe sticle în care spunea că a preparat cocktail-uri molotov și spunea că așa cum prepară anumite medicamente, pentru că el este farmacist de profesie, așa știe să-și prepare diferite dispozitive pentru a arunca Parchetul în aer.

În tot acest timp, nimeni nu a făcut nimic, pentru că, deși a amenințat-o pe această procuroare, iar colegii săi de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, unde exista acest dosar de ultraj judiciar, au cerut arestare preventivă la Judecătoria Sectorului 3.

Judecătoria Sectorului 3 nu a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, i-a dat un control judiciar, care s-a transformat mai apoi într-un arest la domiciliu.

Așadar, bărbatul nu doar că a amenințat procuroarea de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a mai amenințat un procuror, un șef din poliție și un avocat.

Individul, farmacist de profesie, simțea că nu i se face dreptate, că sistemul tot sistemul este împotriva lui, că este supus unor abuzuri și atunci a încercat să își facă dreptate singur, trimițând toate aceste mesaje pe care nimeni nu le-a luat în considerare.

Foarte mult timp, soția sa a fost amenințată și terorizată, până ca cineva să deschidă un dosar penal împotriva sa și să-l cerceteze pentru asta.

×
Subiecte în articol: tribunal Ilfov detinut
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close