Antena 3 CNN Actualitate Deţinuţii dau în judecată Penitenciarul Rahova pentru că sunt iradiaţi

Deţinuţii dau în judecată Penitenciarul Rahova pentru că sunt iradiaţi

Deţinuţii dau în judecată Penitenciarul Rahova pentru că sunt iradiaţi
23 Oct 2008   •   20:59

Deţinuţii de la Penitenciarul Rahova se plâng în instanţă că sunt iradiaţi 24 din 24 de ore pe zi. Radiaţiile ar veni de la aparatul care bruiază telefoanele mobile. Puşcăriaşii spun că gardienii primesc spor la salariu tocmai pentru că se expun acestor radiaţii. Aşa că deţinuţii au dat în judecată conducerea penitenciarului.
Deţinuţii spun că aparatul de briuat telefoane a fost instalat în 2003. Cei care stau aproape de el sunt şi cei mai bolnavi, spun aceştia.
Sătui de astfel de stări, oamenii s-au decis să-i dea în judecată pe şefii penitenciarului. În plus, s-au supărat rău când au auzit cum sunt protejaţi gardienii. Şefii puşcăriei au părerea lor despre acţiunea deţinuţilor: nu vor altceva decât să vorbească nestingheriţi la telefon.
Gardienii de la Rahiova nu sunt singurii angajaţi ai statului plătiţi pentru că suportă radiaţii. Astfel de sporuri primesc şi cei care lucrează în Palatul Victoria. În primăvară, Ministerul Comunicaţiilor a lansat o campanie prin care susţinea că antenele GSM nu dăunează sănătăţii.
Observator

×
Subiecte în articol: deținuti radiatii penitenciarul Rahova
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close