Antena 3 CNN Actualitate Deţinuţii din Penitenciarul Vaslui divorţează şi se căsătoresc pentru a beneficia de vizite intime

Deţinuţii din Penitenciarul Vaslui divorţează şi se căsătoresc pentru a beneficia de vizite intime

Deţinuţii din Penitenciarul Vaslui divorţează şi se căsătoresc pentru a beneficia de vizite intime
Sursa foto: Foto: mytex.ro
de N.B.    |    10 Oct 2011   •   20:37

Deţinuţii din Penitenciarul Vaslui au divorat şi s-au căsătorit cu fostele soţii pentru a beneficia de vizita intimă de 48 de ore după cununia civilă şi vizitele de două ore lunare, acordate timp de un an după cununie, informează Mediafax.

Trei din cele cinci căsători oficiate în acest an în Penitenciarul Vaslui de către ofiţerul stării civile din cadrul Primăriei Vaslui au fost precedate de divorţuri, deţinuţii însurându-se, de fapt, cu fostele soţii pentru a putea beneficia de dreptul la camera intimă din interiorul puşcăriei.

Astfel, deţinuţii, care în mod normal nu au dreptul la vizite intime decât o dată la minim trei-patru luni, cu condiţia să participe la activităţi cultural-educative sau să muncească, se pot bucura de o vizită intimă de 48 de ore după cununia civilă şi apoi de câte o vizită două ore în fiecare lună, timp de un an.

Pe lângă vizita intimă de 48 de ore acordată imediat după oficierea căsătoriei, deţinuţii miri pot sărbători evenimentul, timp de o oră, cu până la zece invitaţi, inclusiv din exteriorul penitenciarului, într-un spaţiu special amenajat, unde au voie să servească dulciuri şi suc.

×
Subiecte în articol: deținuti casatorie divort inchisoare

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close