Antena 3 CNN Actualitate Deutsche Welle difuzează un documentar despre prostituţia româncelor în Germania

Deutsche Welle difuzează un documentar despre prostituţia româncelor în Germania

Deutsche Welle difuzează un documentar despre prostituţia româncelor în Germania
16 Apr 2015   •   10:51

Tinere românce şi bulgare sunt obligate să întreţină relaţii sexuale cu până la 15 bărbaţi pe zi, adesea neprotejat. Printre ele se află şi minore, scrie Deutsche Welle într-un documentar în care se arată profiturile de milioane de euro ale patronilor de bordeluri.

Fetele sunt recrutate de pe Internet şi ajung în Germania cu speranţa unui viitor mai bun pentru ele şi familiile lor. În ţările din care provin, prostituţia este interzisă, însă, în toate oraşele importante funcţionează bordeluri ilegale, iar unele femei îşi vând corpul pe străzi. Cele care trăiesc în sărăcie devin astfel o pradă uşoară pentru traficanţi. Documentarul arată cum patronii de bordeluri le atrag pe fete într-un mod legal. Autorii documentarului au petrecut peste un an, în contact cu aceste victime ale prostituţiei forţate. Unele dintre femei le-au povestit reporterilor cum au fost atrase de traficanţi, în ţările lor de origine. Lor li s-a promis obţinerea unui loc de muncă de chelneriţă sau infirmieră pentru pensionarii din prospera Germanie.

La vamă însă paşapoartele le sunt confiscate şi o dată cu ele şi visele lor. Documentarul, difuzat în Germania începând de miercuri va fi difuzat în toată lumea până vineri.

×
Subiecte în articol: prostitutie documentar
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close