Antena 3 Actualitate Deva. Sărbătoare cu peste 100 de clovni în centrul oraşului

Deva. Sărbătoare cu peste 100 de clovni în centrul oraşului

18 Dec 2010   •   19:21
Deva. Sărbătoare cu peste 100 de clovni în centrul oraşului
Sursa foto: Foto: Antena 3

Sărbătoarea a început la Deva încă de vineri seară. Peste 100 de clovni au invadat centrul vechi al oraşului pe ritmurile muzicii de fanfară, printre focuri de artificii. După spectacolul din stradă, distracţia s-a mutat la patinoar.

Zeci de clovni veseli au invadat, vineri seară, centrul Devei, făcând deliciul celor veniţi să vadă parada alergorică. Aşa au aflat că teatrul lor îşi deschide porţile, după mai bine de 20 de ani.

Două milioane de euro le-a costat pe autorităţi renovarea teatrului, nicidecum prea mult pentru cât a fost asteptat.

Holul teatrului este amenajat special pentru a găzdui expoziţii, iar prima a fost a caricaturistului Ştefan Popa Popas. După 22 de ani, cortinele s-au tras pentru două piese ale Teatrului Nottara din Bucureşti. Seara s-a încheiat la un pahar de şampanie, în foaier. Pentru unii.

Tot vineri s-a deschis şi un patinoar, aşa că cei mici au profitat din plin.

Între timp, părinţii au dat o raită prin târgul de iarnă. Cozile s-au format imediat şi nu e de mirare. A fost greu de ales între sarmale, aburinde, virşli de Sălaj sau taur la proţap.

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close