Antena 3 CNN Actualitate Dezastru în mai multe județe din țară din cauza ploilor torențiale. Drumuri distruse, case rămase fără curent electric

Dezastru în mai multe județe din țară din cauza ploilor torențiale. Drumuri distruse, case rămase fără curent electric

A fost potop în mai multe zone din tară. La Vaslui au căzut 100 de l/mp în câteva ore, un record absolut din ultimii ani. Ploile torenţiale au făcut prăpăd şi au lăsat dezastru în urma lor.

Dezastru în mai multe județe din țară din cauza ploilor torențiale. Drumuri distruse, case rămase fără curent electric
Sursa foto: Meteoplus/Facebook
22 Iun 2020   •   10:10

În Maramureş, o sută de gospodării au rămas izolate şi fără curent electric după ce un drum de acces a fost distrus de potop. 

În Suceava, sute de hectare de culturi au fost distruse, iar oamenii au rămas fără nicio sursă de venit. O rupere de nori a transformat drumul european E85 într-un râu învolburat. Şoferii nu s-au mai încumetat să treacă, iar traficul a fost blocat zeci de minute.

Iar în Argeş, mai multe mașini în care se aflau trei copii şi opt adulţi au rămas blocate pe un drum forestier, după ce nivelul apei a crescut alarmant.

În localităţile Gârceni şi Rafaila din Vaslui, aflate sub avertizare meteorologică de cod roşu, apa a năvălit cu putere. Viitura a distrus drumurile, a pătruns în casele oamenilor şi le-a luat pe sus autoturismele.

Zeci de case au fost inundate şi în Aleșd, Bihor, după ce apa s-a revărsat de pe versanț.

Apa care a venit de pe versanți a făcut pagube şi în zona Milișăuți - Grănicești, unde sute de hectare au fost distruse de şuvoaiele de apă.

La Mioveni, ploaia torenţială a paralizat orașul, după ce canalizarea nu a mai făcut faţă cantităţii mari de apă.

În comuna Nucșoara, pe Valea Râului Cernat, mai multe mașini în care se aflau trei copii și opt adulti au rămas blocate pe un drum forestier, după ce nivelul apei a crescut alarmant. Au reusit să plece abia dupa ce s-a intervenit cu un excavator.

Dezastru în mai multe județe din țară din cauza ploilor torențiale. Drumuri distruse, case rămase fără curent electric

×
Subiecte în articol: Maramureș Suceava Arges Bihor

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close