Antena 3 CNN Actualitate Iarna e tot mai aproape. Cea mai bună metodă de a dezgheţa geamurile maşinii

Iarna e tot mai aproape. Cea mai bună metodă de a dezgheţa geamurile maşinii

Iarna e tot mai aproape. Cea mai bună metodă de a dezgheţa geamurile maşinii
de S.T.    |    15 Oct 2015   •   22:17

Meteorologii anunţă că ne aşteaptă o iarnă grea, cu temperaturi scăzute şi ninsori. Prin urmare, şoferii nu doar că vor avea de trecut cu brio testului de a conduce pe vreme potrivnică, ci şi de a reuşi să între în maşină pentru a o curată că să aibă vizibilitate normală, scrie a1.ro.

Nu mai surprinde pe nimeni când şoferii se trezesc dis-de-dimineaţă şi îşi găsesc autovehiculul îngheţat şi plin de zăpadă. Sunt nenumărate modalităţi prin care oamenii încearcă să îşi uşureze muncă de deszăpezire. Astfel, unii folosesc maturi, lopeţi, raclete, pe când alţii folosesc soluţii de dezgheţat pentru a reuşi să cureţe maşină.

Însă nu toţi şoferii aleg metodă potrivită când vine vorba de dezgheţarea maşinii, astfel producându-se pagube. Fie se zgârie sau sare vopseaua, fie se rup chederele, sau chiar se sparg uneori geamurile.

Problemele cu care şoferii se confruntă în astfel de situaţii sunt următoarele: uşi blocate de gheaţă, dop de gheaţă la încuietoare sau prezenţa unui strat gros de zăpadă pe geamuri, relatează revista.meteo.ro, potrivit a1.ro.

Vezi continuarea pe a1.ro.

×
Subiecte în articol: masina iarnă
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close