Antena 3 CNN Actualitate Şapte oameni au murit după au băut dezinfectant pentru că au rămas fără băutură la o petrecere, în Rusia

Şapte oameni au murit după au băut dezinfectant pentru că au rămas fără băutură la o petrecere, în Rusia

Șapte persoane rămase fără băutură la o petrecere au murit în Rusia după ce au băut dezinfectant pentru mâini. De altfel, alte două persoane se află în comă.

Şapte oameni au murit după au băut dezinfectant pentru că au rămas fără băutură la o petrecere, în Rusia
Sursa foto: Pixabay
de Iulia Gorgorin    |    22 Noi 2020   •   18:00

Șapte persoane care se aflau la o petrecere în Rusia, au murit după ce au băut dezinfectant pentru mâini.

The Sun scrie că nouă persoane au rămas fără băutură la o petrecere organizată în Tomtor, în estul Rusiei. Petrecăreții au băut dezinfectant pentru mâini, iar șapte dintre ei au murit și doi sunt în comă.

Primele trei victime au fost o femeie de 41 de ani și doi bărbați în vârstă de 27 și 59 de ani. Alți trei bărbați au murit vineri, iar altul sâmbătă.

„Se crede că toate persoanele au băut un dezinfectant pentru mâini care conține metanol", au spus oficialii din domeniul sănătății.

Cazul vine după ce trei persoane au murit și alta a orbit, după ce au băut dezinfectant pentru mâini, în statul american New Mexico. Autoritățile spuneau la vremea respectivă că victimele au băut dezinfectant de mâini care conținea metanol, cazurile fiind legate de alcoolism.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: dezinfectant Rusia petrecere morti
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close