Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluire bombă: Generalul Dumbravă, legătura dintre SRI și Justiție

Dezvăluire bombă: Generalul Dumbravă, legătura dintre SRI și Justiție

Dezvăluire bombă: Generalul Dumbravă, legătura dintre SRI și Justiție
Sursa foto: Foto: luju.ro
22 Noi 2017   •   15:18

Înainte de audierea lui Dumitru Dumbravă au apărut tot felul de dezvăluri privind contul de Facebook al acestuia, prin care ar transmite directive jurnaliștilor care sunt în colaborare cu acesta, dar și unora dintre magistrați.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a făcut dezvăluiri bombă pe blogul personal.

„Ironic, astăzi generalul SRI Mitică Dumbravă, în loc să meargă la brutărie, merge în Parlamentul României.

Dacă aș fi acolo, i-aș pune o singură întrebare:

Dacă o cunoaște pe procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan, ce relații au, dacă a susținut-o și a sprijinit-o în carieră, dacă a raportat ierarhic relațiile cu aceasta și dacă relațiile și implicarea sa în cariera procuroarei sunt legale?

Episodul 1. Alexandra Carmen Lancranjan.

Încep să devoalez rețeaua de procurori, judecători, șefi de instituții și jurnaliști coordonată de generalul Dumbravă.

 1. La data de 13 septembrie 2017, după ce șefa sa, PFA Kovesi, mă reclamă cu mânie proletară la CSM, procuroarea Lancranjan își arată sprijinul nețărmurit pentru cauză și dă share pe pagina sa personală la comunicatul DNA.

Imediat, generalul Dumbravă îi dă like de pe contul său “secret” pe care îl știe, de fapt, toată rețeaua. Să arate că se va implica. Dă semnalul că e prezent, că se va ocupa. Unde? La CSM”, scrie Daniel Dragomir pe blogul personal.

„Azi-dimineață, domnul Dumbravă a postat un mesaj glumeț de amenințare ca urmare a dezvăluirilor de aseară, contul a fost închis de către mecanismele interne de protecție al Serviciului, pentru că din datele pe care le dețin, la nivelul structurii de protecție, se cunoștea despre aceste activități, eu le-aș numi prostești ale domnului Dumbravă. Pentru că pe acel cont existau zeci de ofițeri ai Serviciului, care erau în conectare cu domnul Dumbravă, ceea ce mi se pare un incident de securitate extrem de grav pentru Serviciu”, a declarat Daniel Dragomir pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: SRI justitie daniel dragomir
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close