Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluire incendiară: Membrii #rezist, antipenali, dar pro droguri?

Dezvăluire incendiară: Membrii #rezist, antipenali, dar pro droguri?

Dezvăluire incendiară: Membrii #rezist, antipenali, dar pro droguri?
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
16 Sep 2018   •   21:29

Mihai Gâdea și Mircea Badea au prezentat în emisiunea „Sinteza Zilei” reportajul realizat de Lumea Justiției cu un fost membru al grupării #rezist care susține că la întâlnirile dintre activiști se consuma droguri, de cannabis.

Se prezintă chiar o înregistrare audio efectuată la una din aceste întâlniri, care îl indica pe liderul Florin Bădiță vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea țigări.

"O alta casa pusa la dispozitie pentru intalniri si consum de marijuana, la care am participat, in Bucuresti pe strada Educatiei, numarul 32, unde se afla casa conspirativa, numita de ei Casa Justitiei... Am fost prezent intr-o dupa amiaza, alaturi de mine fiind Florin Badita, Angi Serban si alti membri... La un moment dat Florin Badita a scos din geanta o punga cu marijuana si a inceput sa-si ruleze tigari, aceasta intalnire durand pana la ora 22.00", susține fostul membru #Rezist citat de Luju.ro.

În urma acestor informaţii, Florin Bădiţă a venit cu o explicație pe pagina sa de Faceboo, pe care ulterior a șters-o.

„În 2016 am locuit 3 luni în California, unde marijuana este legală, iar statul a colectat $2.8 miliarde din taxarea acestei activități. O parte din bani se duc pentru finanțarea sistemului de educație”, a scris Bădiţă, care a recunoscut că vorbea despre „microdozaj” într-o înregistrare, dar că a fost filmat pe ascuns.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei droguri

Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea | Luni-Joi, 21:00

Adrian Năstase: "E nevoie de o dezbatere în Parlament în legătură cu orientarea politicii externe"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close