Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri cutremurătoare în cazul pacientei arse la Floreasca. Horațiu Moldovan: „Vizualizarea imaginilor din sala de operații a lămurit multe detalii”

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul pacientei arse la Floreasca. Horațiu Moldovan: „Vizualizarea imaginilor din sala de operații a lămurit multe detalii”

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Horațiu Moldovan, a declarat că vizualizarea imaginilor cu incidentul de la Spitalul Floreasca, unde o pacientă a ars pe masa de operație, a lămurit multe detalii cu privire la ceea ce s-a petrecut acolo.

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul pacientei arse la Floreasca. Horațiu Moldovan: „Vizualizarea imaginilor din sala de operații a lămurit multe detalii”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
31 Dec 2019   •   12:27

”Vizualizarea acestor imagini a lămurit multe detalii. Am putut urmări filmul evenimentelor. Am văzut ce s-a întâmplat. Am putut face constatări in ceea ce privește ambianța sălii de operații, amplasarea pacientei și actiunea echipei, a declarat Horațiu Moldovan, într-o intervenție telefonică la emisiunea Obiectiv, de la Antena 3.

Într-o declarație anterioară, secretarul de stat în Ministerul Sănătății afirma că imaginile indică faptul că incendiul a izbucnit la puţin timp de la începerea operaţiei, iar situaţia a fost gestionată pe parcursul a zece minute.

Conform acelor imagini, care au ajuns pe masa anchetatorilor în urma apariției în presă a incidentului, focul a început la foarte scurt timp după debutul intervenţiei şi situaţia a fost gestionată pe parcursul a 10 minute, poate chiar mai puţin, dar intensitatea fenomenului a fost mare.

Pacienta de 66 de ani care a a luat foc pe masa de operație, la Spitalul Floreasca, a murit duminică seara. Cazul pacientei arse pe masa de operație a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, iar acum anchetatorii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close