Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri de ultimă oră în cazul decesului lui Patrick Ekeng. Gestul scandalos făcut de conducerea Clubului Dinamo

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul decesului lui Patrick Ekeng. Gestul scandalos făcut de conducerea Clubului Dinamo

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul decesului lui Patrick Ekeng. Gestul scandalos făcut de conducerea Clubului Dinamo
07 Mai 2016   •   21:25

Salvarea Puls a ajuns aseară lângă Ekeng la aproape 3 minute de când camerunezul se prăbușise. Timpul a fost mai lung pentru că ambulanța se afla parcată sub tabela de marcaj, adică în spatele peluzei "Cătălin Hîldan", scrie GSP.ro.

Cum s-a ajuns aici? Surse autorizate au dezvăluit pentru Gazetă că șefii Clubului Sportiv Dinamo i-au interzis ambulanței prezența pe pista de atletism!

Dinamo a avut până acum aproximativ 3 ani un contract cu Biomedica, pentru asistență medicală și ambulanțe. Firma asigura asistența cu două-trei salvări, dar n-a mai acceptat să prelungească acordul cu alb-roșiii după ce i s-a interzis să-și mai lase mașinile pe pista din tartan.

Puls a venit în locul Biomedica după ce a acceptat condiția de a staționa cu salvările în afara arenei.

MĂRTURIA FANULUI CARE i-A DESCHIS POARTA AMBULANȚEI: "DOCTORII ERAU LA ȚIGARĂ"

Adrian Ghiță, suporterul dinamovist care susține că a deschis poarta stadionului pentru a intra ambulanța, a făcut dezvăluiri terifiante vizavi de filmul apariției mașinii pe teren.

Fanul a povestit pentru Gazeta Sporturilor: "Eu vin de doi-trei ani la stadion, sunt nelipsit de acolo, ambulanța stă mereu sub peluza Cătălin Hîldan, în afara gardului închis. Este la 30 de metri de gazon, în linie dreaptă, la 10 metri de pistă. Era închis, eu am reușit să deschid, ceea ce m-a adus în vizorul jandarmilor care m-au luat la fugă! Că de ce deschid eu, cine sunt, să mă duc în tribună, la loc.

Cei de la Ambulanță, de la Puls, erau la șuetă, fumau la vreo trei metri, zic eu, de mașină.

Continuarea, pe GSP.ro.

×
Subiecte în articol: Patrick Ekeng
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close