Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri despre cum a fost răpită Alexandra Măceșanu. „Există filmări!”

Dezvăluiri despre cum a fost răpită Alexandra Măceșanu. „Există filmări!”

Dezvăluiri despre cum a fost răpită Alexandra Măceșanu. „Există filmări!”
de S.T.    |    04 Aug 2019   •   20:17

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a făcut dezvăluiri despre modul în care a fost răpită Alexandra Măceșanu

„Există filmări pe care organele în drept n-au pus mâna și nici măcar alte autorități.

Există filmări în care se vede exact cum în spatele liceului a fost luată Alexandra, cum a vrut să iasă din mașină, cum o lovește cu pumnul în față.

Stă vreo 20 de minute acolo cu mașina parcată. Unde? În centrul orașului”, a spus Tonel Pop. 

Anchetatorii au identificat şi prelevat duminică de la domiciliul lui Gheorghe Dincă din Caracal, în prezenţa inculpatului, mai multe categorii de urme criminalistice, acestea urmând a fi procesate, se arată într-un comunicat DIICOT.

Verificările, care au vizat locuinţa, dependinţele, autoturismul şi autoutilitara lui Gheorghe Dincă, nu au fost finalizate şi vor continua în zilele următoare.

„Astăzi, (...) procurorii DIICOT - Structura centrală, împreună cu poliţiştii specializaţi din cadrul Poliţiei Române delegaţi, au continuat activităţile de cercetare în dosarul cauzei, între care şi cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activităţile de cercetare şi căutare în locuinţa, în dependinţele, în autoturismul şi în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate şi în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului şi a avocatului său.

Menţionăm că activităţile de cercetare şi căutare care nu presupun prezenţa inculpatului sunt încă în desfăşurare”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Cercetarea la locuinţa lui Gheorghe Dincă a fost efectuată în ultimele trei zile de echipe complexe, formate din procurori DIICOT şi poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române.

Zilnic au fost prelevate diferite probe ce vor supuse analizelor.

Citiți și:

Cumpănașu, despre Gheorghe Dincă: „Nu există dubiu! Nu a acționat de capul lui”

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close