Antena 3 Actualitate Dezvăluiri exclusive din dosarul dispariției lui Codruț Marta

Dezvăluiri exclusive din dosarul dispariției lui Codruț Marta

de L.D.    |    26 Mai 2020   •   11:06
Dezvăluiri exclusive din dosarul dispariției lui Codruț Marta
Sursa foto: Politia Romana/Facebook

Dezvăluiri explozive în dosarul dispariției lui Codruț Marta. Procurorii au ajuns în cimitir, după ce au audiat o parte din martorii din dosar și au prelevat probe în speranța că vor găsi date noi în cea mai controversată anchetă.

În urma reaudierii a trei martori din dosarul dispariției, Codruț Marta a fost căutat în cimitir, unde un cadavru a fost deshumat. Din păcate, analizele au demonstrat că rămășițele descoperite nu erau ale acestuia. 

Jurnaliștii au discutat, luni, cu fratele lui Codruț Marta, cel care a cerut în Instanță declararea morții lui Codruț Marta, acesta spunând că nu a primit de la DNA nicio informație potrivit căreia fratele său ar fi mort. 

De asemenea, Andreea Marta, soția lui Codruț Marta, este interesată de declararea morții acestuia, însă nici aceasta nu are niciun fel de informații din partea Poliției. 

În timpul anchetei, a reieșit că omul de afaceri, Elan Schwarzenberg, a fost ultima persoană care l-ar fi văzut pe Codruț Marta în viață, însă acesta nu a fost audiat până la acest moment. 

×
Subiecte în articol: Codrut Marta

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close