Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri explozive: Maestrul evaluărilor ilegale din ANRP, trimis în judecată într-un dosar de corupție

Dezvăluiri explozive: Maestrul evaluărilor ilegale din ANRP, trimis în judecată într-un dosar de corupție

Dezvăluiri explozive: Maestrul evaluărilor ilegale din ANRP, trimis în judecată într-un dosar de corupție
Sursa foto: Foto: freeimages.com/margarit ralev
02 Mar 2016   •   08:43

Cel mai recent dosar în care DNA a început urmărirea penală împotriva fostei şefe a ANRP, Crinuţa Dumitrean, scoate la lumină un amănunt exploziv, scrie Jurnalul Naţional.

Evaluatorul care a umflat cu peste 7,8 milioane de euro valoarea despăgubirilor pe care afaceristul Horia Simu le-a primit, pentru un teren din Constanţa, era deja trimis în judecată, într-un alt dosar de corupţie. Alin Horaţiu Dima, expert evaluator pentru ANRP, în anul 2011, este învinuit, începând cu anul 2008, într-un dosar în care sunt judecaţi fostul primar Radu Mazăre, şi fostul preşedinte al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, iar prejudiciul reţinut atunci se ridica la peste 114 milioane de euro.

Acelaşi evaluator a mai efectuat o lucrare similară, tot la Constanţa, într-un alt dosar în care este implicat fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Care este povestea exactă a acestor afaceri, citiţi în Jurnalul Naţional de astăzi.

×
Subiecte în articol: Crinuta Dumitrean dosar de coruptie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close