Dezvăluiri incendiare despre Mihai Răzvan Ungureanu. Unde a fost văzut fostul șef al SIE

26 Sep 2016   •   21:30
Dezvăluiri incendiare despre Mihai Răzvan Ungureanu. Unde a fost văzut fostul șef al SIE

Mihai Răzvan Ungureanu și-a anunțat demisia de la conducerea SIE, motivul fiind starea sa precară de sănătate. În realitate, MRU ar fi bine-sănătos, căci astăzi a fost văzut la Facultatea de Istorie, potrivit jurnalistei Emilia Șercan.

“Presedintele Klaus Iohannis vorbeste despre o "situatie medicala" a lui Mihai Razvan Ungureanu si mai spune ca din acest motiv MRU nu a mers personal la Cotroceni sa-si prezinte demisia. Aceasta declaratie a lui KWI arata in mod clar prapastia dintre cei doi si sa explic de ce. Sursele mele din mediul academic mi-au declarat ca MRU a mers azi dimineata la Facultatea de Istorie, acolo unde este profesor, pentru a depune o serie de referate pentru niste doctoranzi de-ai lui. Daca a putut merge la Universitate, ar fi putut merge si la Cotroceni.

Tot dimineata, a anuntat conducerea facultatii ca a demisionat de la SIE. Repet, ca a demisionat, nu ca va demisiona. De partea cealalta, presedintele Iohannis a spus ca a primit demisia lui MRU la pranz. Probabil prin curier din moment ce spune ca nu i-a fost inaintata personal. Avand in vedere ca pozitia de sef al SIE este direct subordonata presedintelui tarii, daca relatia dintre MRU si KWI nu ar fi fost in mod clar deteriorata, MRU si-ar fi prezentat personal demisia. Nu a facut asta.

Era putin trecut de ora 12,00 cand eu am aflat de aceasta demisie si, ca sa o confirm, am sunat la Cotroceni, unde nu se stia nimic. Am asteptat vreo ora, dupa care am inceput sa sun mai multe persoane din Facultatea de Istorie, care mi-au confirmat ca MRU a fost de dimineata acolo si ca a anuntat decanul, care e o doamna, ca a demisionat. Dupa asta am revenit cu telefoane la Cotroceni, insa lumea intrase deja in sedinta. Nu am dat stirea pana nu am avut confirmarea oficiala de la Cotroceni.

Revenind, daca MRU a mers azi la facultate, dar nu a mers la Cotroceni, putem trage concluzia ca relatiile dintre el si presedinte sunt deteriorate iremediabil. Presedintele a invocat "motive medicale" pentru a gasi o scuza in fata camerelor de luat vederi, insa cand toate evidentele arata altceva, cred ca normal ar fi sa primim niste explicatii pe bune. Fie de la MRU, fie de la KWI”, a scris Emilia Șercan pe Facebook.

Parteneri
sati
x close