Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile despre banii mafiei. Cine ascunde seiful lui Cocoș în Dubai

Dezvăluiri incredibile despre banii mafiei. Cine ascunde seiful lui Cocoș în Dubai

Dezvăluiri incredibile despre banii mafiei. Cine ascunde seiful lui Cocoș în Dubai
Sursa foto: Foto: Agerpres/captura Antena 3
17 Apr 2016   •   23:19

Rețeaua complicată prin care s-au scurs 9 milioane șpagă din dosarul Microsoft scoate la iveală un nou paravan al cuplului Elena Udrea - Dorin Cocoș, precum și posibile proprietăți ale acestora în afara României.

Potrivit dosarului instrumentat de DNA, compania D-Con.net, controlată de Claudiu Florică, artizanul afacerii Microsoft, a virat șpaga pe care trebuia să o primească intermediarul Dorin Cocoș în contul căsuței poștale Barrwingood Investment LTD Elveția,, deschisa de Dinu Pescariu chiar în acest scop.

Offshore-ul în cauză efectua în continuare plăți în valoare de 9.620.000 de euro într-un cont al afaceristului Dinu Pescariu.

De asemenea, au fost virați 500 de mii de euro către compania chinezească Shenzen WhP Industrial Co LTD, care a furnizat materialele electorale ale PDL pentru campania lui Traian Băsescu din 2009, și încă 100 de mii de euro către Magre&CO GESMBH.

Sora lui Jean de la Craiova, patroană pe banii lui Cocoș

În 14 decembrie 2011, Pescariu a virat într-un cont al Ruxandrei Doina Dumitrache, deschis în Dubai, suma de 120.039,99 euro, la 21 decembrie 2011 încă 100.040,26 euro, iar în 30 ianuarie 2012, o sumă identică.

Ruxandra Doina Dumitrache este nimeni alta decât patroana restaurantului de lux românesc din Dubai, despre care se ştie că, în realitate, aparţine cuplului Udrea-Cocoş. Totodată, Ruxandra Doina Dumitrache este sora lui Jean de la Craiova.

 

 

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close