Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile despre dispariţia unui milionar român, apropiat al lui Sorin Blejnar

Dezvăluiri incredibile despre dispariţia unui milionar român, apropiat al lui Sorin Blejnar

Dezvăluiri incredibile despre dispariţia unui milionar român, apropiat al lui Sorin Blejnar
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Noi 2016   •   17:18

După Codruț Marta, un alt apropiat al lui Sorin Blejnar, fost șef al Fiscului, a dispărut fără urmă. Este vorba de Dan Stroe, directorul Serviciului Achiziţii de la ANAF. Fostul funcţionar public nu a fost găsit nici luni şi nici marţi dimineaţa în momentul punerii în aplicare a mandatului de aducere. 
  
Presa a scris despre Dan Stroe că a fost un caz de funcţionar atipic. După ce toată viaţa a fost afacerist care a rulat zeci de milioane de euro, în 2010 a renunţat brusc la activităţile din mediul privat, pentru a deveni angajat la stat pe un salariu lunar de câteva mii de lei. 
 
Dan Stroe a activat în mediul privat, fiind posesorul mai multor companii şi partener de afaceri cu unul din şefii cunoscutei firme abonate la bani publici Luxten România (n.r.- firma la care a lucrat şi EBA). 
 
În plus, Dan Stroe a fost partener şi cu soţia unuia dintre acţionarii Luxten Lighting Company, Sanda Mihaela Rădulescu. Aceasta este la rândul ei partenera de afaceri a fostului ministru Dan Ioan Popescu, fiind implicată în tranzacţiile fictive prin care fostul ministru al Industriilor nu a putut justifica provenienţa unui milion de euro.

Intrată prin telefon la Antena 3, Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a susţinut că nu este întâmplătoare noua dispariţie. „Nu este o coincidenţă, în condiţiile în care se ştie că şi Codrin Marta avea ceva de spus. Despre numele lui Stroe, am auzit tangenţial. De două ori s-a vorbit despre el, se făcea referire că a fost un om foarte bun de afaceri. Nu ştiu nimic despre el. (...)În cazul dispariţiei lui Codruţ Marta, am fost la audieri de două ori ca martor la DNA. Am înţeles că anul trecut a fost repornită căutarea şi mai mult nu ştiu să vă spun”.  

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close