Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri incredibile din interiorul Hexi Pharma. Ce le-a spus Dan Condrea angajaților, înainte de accident

Dezvăluiri incredibile din interiorul Hexi Pharma. Ce le-a spus Dan Condrea angajaților, înainte de accident

Dezvăluiri incredibile din interiorul Hexi Pharma. Ce le-a spus Dan Condrea angajaților, înainte de accident
25 Mai 2016   •   09:15

Dan Condrea a ştiut că a comis o greşeală. A recunoscut-o chiar în faţa colaboratorilor săi. Dar era convins că nu a pus nimănui viaţa în pericol şi a încercat până în ultimul moment să demonstreze asta. O spune răspicat cea care i-a fost şi i-a rămas purtător de cuvânt.

Femeia, care în ultima lună a fost extrem de aproape de Condrea, povesteşte într-un interviu exclusiv pentru Observator că era din ce în ce mai deprimat.

S-a prăbuşit pur şi simplu când a aflat că, deşi a trimis dezinfectanţii la analize, NU va avea rezultatul testelor. Instituţia care a lucrat pentru Guvern a refuzat să-i dea analizele.

”În momentul ăla am văzut că a reacţionat foarte rău. Cei de la Hexi au trimis chiar pe 6 mai, imediat după ce au apărut primele informaţii în presă, probe din toate produsele din fabrică către ICECHIM. După două săptămâni, răspunsul a fost, neoficial, că nu vor să dea un răspuns oficial, că nu vor să lucreze. După ce au răspuns oficial, că nu le pot lucra, că nu au cu ce”, a spus Loredana Albu.

”Tot timpul a fost, hai să închidem fabrica, să închidem producţia, să vedem ce s-a întâmplat exact! Ne spunea tuturor când încercam să dăm declaraţii către presă: Să vedem ce spune Parchetul! Cei din birouri nu pot să-şi explice niciunul ce s-a întâmplat”, a mai spus Loredana Albu.

Sursa: Observator

×
Subiecte în articol: Dan Condrea
Parteneri
Avertizare ANM imediată de fenomene periculoase! Județele afectate
x close